Slide background
Slide background
Slide background

Over Ons

Wie is Enjoy?

Enjoy Yachtservice staat voor jarenlange ervaring in de watersport. Eigenaar Dennis Rot is naast deskundige op het technische vlak ook een ervaren zeilinstructeur. Van 1994 tot 2005 was hij werkzaam op zeilscholen en bij een gevestigde jachtmakelaar. In 1999 startte hij daarnaast zijn eigen Yachtservice op, waar hij vanaf 2005 fulltime zijn aandacht aan besteed. Naast zijn ervaring met schepen weet hij daardoor ook alles over het leven aan boord. Betrouwbaar, duidelijk, nauwkeurig en servicegericht, dat is wat hem kenmerkt met zijn Yachtservice Enjoy.

Inmiddels heeft hij ruim 19 jaar ervaring in onderhoud en reparatie aan pleziervaartuigen in binnen- en buitenland. Geen grenzen voor Enjoy. Dennis bezoekt u op iedere gewenste locatie voor onderhoud of reparatie aan uw schip. Gaat u liever zelf een keer bij Enjoy langs? Sinds februari 2013 kan dat ook op de Jachthaven in Herkingen.

Klanten over Enjoy

Familie van Rijn: “Dennis heeft erg veel kennis van zaken en lost problemen efficiënt op. Het is vooral prettig dat hij in begrijpelijke taal uitlegt wat er precies aan de hand is met de boot, vooral op punten waar anderen nog weleens in wartaal vervallen.”

Wouter en Janet van den Berg: “Dennis is altijd goed bereikbaar, klantgericht en geeft goed adviezen. Daarnaast is hij altijd bereid om te helpen, ook als dat buiten kantooruren is. En hij kan je snel van onderdelen voorzien.”

Ton Mennema: “Dennis is kundig, levert goede service en is betrouwbaar. Ook is hij niet te beroerd om kennis over te dragen, zodat je de kleine dingen in het vervolg zelf kan doen. Naast allround monteur is hij ook één van de weinigen die zelf duikt, dat scheelt ontzettend in de kosten. En zelfs op zijn vrije dag weet zijn vrouw Joyce het nog voor elkaar te krijgen dat hij toch even langskomt als er iets dringends is.”

Copyright Enjoy Yachtservice