Slide background
Slide background
Slide background

Links

Enjoy Yachtservice tipt
Geen standaard rijtje links voor deze Yachtservice, maar juist aanbevelingen van kundige en professionele watersportbedrijven. Zodat u weet waar u kwaliteit kan verwachten.

Bach Yachting

Aan de jachthaven in Stellendam vindt u Bach Yachting, dé jachtmakelaar aan het Haringvliet. Dealer van Salona, Sydney en M.A.T., maar ook expert in gebruikte jachten. Kijk voor het huidige aanbod op www.bachyachting.nl.

Boatwish

De naam zegt het al: voor u en uw bootwens. Deskundig advies nodig bij het traject van de aanschaf van een jacht of begeleiding bij taxaties, koopovereenkomst en onderhandelingen? Kijk op www.boatwish.nl of zij u verder kunnen helpen.

Van der Velde Watersport

Op de Jachthaven van Herkingen vindt u Van der Velde Watersport. Uw boot het water in of uit, een nette winterstalling of nog iets nodig voor aan boord? Van der Velde heeft het allemaal. Op www.vandervelde-watersport.nl leest u alle mogelijkheden.

Visser Watersport
Alles wat denkbaar is voor op, aan of in uw boot kunt u vinden bij Visser Watersport op de Jachthaven van Bruinisse. Al meer dan 30 jaar helpen zij iedere watersporter met veel plezier en deskundig advies verder of op weg. Ga naar www.visserwatersport.nl voor meer informatie.

Zeilschool Aquavitesse
Leren zeilen op de Grevelingen, het grootste zoutwatermeer van Europa, dat kan bij Aquavitesse aan de Jachthaven van Bruinisse. Deze zeilschool verzorgt lessen voor volwassenen en kinderen onder begeleiding van professionele zeilinstructeurs. Naast les kunt u ook terecht voor het huren van een zeilboot, motorboot of varend vakantiehuis. Kijk snel op www.aquavitesse.nl.

 

Copyright Enjoy Yachtservice